28/12/08

Απέναντί μας είχαμε για άλλη μια φορά τις παρατάξεις ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και ΕΑΑΚ…

...που προσπάθησαν με τη γνωστή αντικομουνιστική τους μέθοδο να επιβάλλουν τους τυχοδιωκτισμούς τους. Κατηγορούν την Πανσπουδαστική οι παρατάξεις που έχουν δώσει μαθήματα καπέλου και αποπροσανατολισμού όλο το προηγούμενο διάστημα με κατηγορίες που αντιφάσκουν στη δική τους τυχοδιωκτική τακτική και δράση. Είναι οι παρατάξεις που :  

  Πριν από λίγους μήνες κυνηγούσαν κάλπες στις προεδρικές εκλογές χωρίς να υπάρχει καμία απόφαση και έπαιζαν το παιχνίδι κυβέρνησης και πρυτάνεων την ίδια ώρα που η ΠΚΣ έμπαινε μπροστά στις κινητοποιήσεις για το νόμο για τα ΚΕΣ που ψηφίζονταν εκείνες τις μέρες.

Όλες αυτές τις μέρες διοργανώνουν συλλαλητήρια μακριά από τους χιλιάδες μαθητές και τα Συντονιστικά τους. Διαχρονικά επιτίθονται στα Συντονιστικά των μαθητών και των ΤΕΙ γιατί δεν μπορούν να τα ελέγξουν. 

Τις προηγούμενες μέρες καπέλωσαν συλλόγους, κατεβάζοντας πανό στα συλλαλητήρια του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να υπάρχει καμία απόφαση συλλόγου για να δώσουν το γνωστό άλλοθι στο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι στα συλλαλητήριά του «υπάρχουν δεκάδες μαζικοί φορείς»! 

Τη Δευτέρα 8/12 και ενώ μόνο η ΠΚΣ καλούσε από το πρωί και στις Γ.Σ. στο συλλαλητήριο των μαθητών και του ΣΑΣΑ, όχι μόνο δεν το στήριξαν, αλλά στις προτάσεις τους καλούσαν στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ!

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο ΕΜΠ όπου δεν υπήρχε απαρτία σε κανέναν από τους 9 συλλόγους του «αποφάσισαν» να βαφτίσουν το μάζεμα των σχημάτων του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και των ΕΑΑΚ, περίπου 150 ανθρώπων, σε Γενική Συνέλευση ΟΛΟΥ του Πολυτεχνείου, μόνο και μόνο για να έχουν αποφάσεις σφραγίδα. 

Οι παρατάξεις αυτές λοιπόν το παίζουν υπερασπιστές των μαζικών διαδικασιών!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ξεκίνησαν και οι φιλελεύθεροι αντεπίθεση στην αριστερά. Συγκεκριμένα η Φιλελεύθερη Συμμαχία Θεσσαλονίκης ξεκίνησε εκστρατεία για την αλλαγή του αριστερισμού των νέων και των φοιτητών προς τον φιλελευθερισμό: http://thessaloniki.greekliberals.net/0010000018

Οι εξελίξεις σχετικά με αυτήν τη νέα ιδεολογική σύγκρουση χαρακωμάτων αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο πολιτικό χιούμορ με νέα προσέγκυση στην πολιτική: http://thessaloniki.greekliberals.net/0010000020