10/12/08

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

Τον δρόμο τον δείχνει το ταξικό-εργατικό κίνημα

Η πιο μαζική απεργία των τελευταίων χρόνων, τα τεράστια σε όγκο συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα, η συμμετοχή χιλιάδων μαθητών, φοιτητών μαζί με την εργατική τάξη, έδειξαν το δρόμο. Η ΚΝΕ απ’ το πρωί έδωσε τη μάχη μαζί με τα ταξικά συνδικάτα για την περιφρούρηση των εργασιακών χώρων, για να μη φοβηθούν οι νέοι εργαζόμενοι, να κατεβούν στο δρόμο. 

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά! Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, μπορεί η νεολαία, η εργατική τάξη, ο λαός να κρίνουν τι κίνημα χρειάζεται για τα δικαιώματα μας στη δουλιά., τη μόρφωση, τη ζωή. Τι κίνημα χρειάζεται για να αχρηστεύει τους «κρυφούς» και φανερούς κατασταλτικούς μηχανισμούς. Κίνημα οργανωμένο, περιφρουρημένο, ταξικό, πολιτικοποιημένο, μέσα από τα ταξικά συνδικάτα, τα Συντονιστικά Αγώνα Σχολείων, τους φοιτητικούς-σπουδαστικούς συλλόγους, με στόχους ενάντια στην πολιτική των μονοπωλίων και της ΕΕ. 

Όλοι στον αγώνα!

Αθήνα, 10-12-2008

Το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ξεκίνησαν και οι φιλελεύθεροι αντεπίθεση στην αριστερά. Συγκεκριμένα η Φιλελεύθερη Συμμαχία Θεσσαλονίκης ξεκίνησε εκστρατεία για την αλλαγή του αριστερισμού των νέων και των φοιτητών προς τον φιλελευθερισμό: http://thessaloniki.greekliberals.net/0010000018

Οι εξελίξεις σχετικά με αυτήν τη νέα ιδεολογική σύγκρουση χαρακωμάτων αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσες.