19/6/07

Επίθεση και τραυματισμός φοιτητή στον Βόλο

Επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο (μάλλον κατσαβίδι) δέχθηκε ο φοιτητής του τμήματος χωροταξίας Βόλου Στάθης Γώγος στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.Οπώς καταγγέλει και ο ίδιος η επίθεση που δέχτηκε πραγματοποιήθηκε από μπράβους που έφερε στην Γενική Συνέλευση η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.Δεν είναι η πρώτη φορά όπως αναφέρθηκε ότι μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ φέρνουν ''μπράβους'' στις Γενικές Συνελεύσεις για να τρομοκρατήσουν αγωνιστές φοιτητές.

Εξωπανεπιστημιακούς «τραμπούκους», που συνόδευαν φοιτητές της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, κατήγγειλαν η ΠΚΣ ως δράστες της επίθεσης. Παράλληλα, το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για δολοφονική επίθεση από μπράβους της ΟΝΝΕΔ - ΔΑΠ και καλεί την επίσημη ΝΔ να πάρει θέση, καθώς δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ψήφισμα για καταγγελία του γεγονότος κατατέθηκε από την ΠΚΣ σε όλους τους συλλόγους πανελλαδικά. Ο σύλλογος φοιτητών Χημείας στήριξε το ψήφισμα, καταγγέλοντας την αποτρόπαια αυτή πράξη, γνωστή άλλωστε τακτική της ΔΑΠ-ΟΝΝΕΔ-ΝΔ.

Σαν να μην έφτανε αυτο, η ΔΑΠ- (δέρνουμε πάντα με υπευθυνότητα και τιμή) στη σχολή μας δήλωσε την αναξιοπιστία του περιεχομένου του ψηφίσματος και ψήφισε λευκό. 
Και για να δείτε το πραγματικό επίπεδο της υπευθυνότητας τους, δείτε τι "ψήφισαν" στην Νομική Αθήνας.

 

2 σχόλια:

culture είπε...

Μήπως έχετε κάποιο mail να επικοινωνίσουμε?

www.pksnope.gr

ΠΚΣ ΧΗΜΙΚΟΥ είπε...

βεβαιως
zoeee1988@yahoo.com